Flytte kontor eller bedriftsflytting

Velkommen til Lillestrøm Flyttebyrå (lillestromflytt.no), din betrodde partner for kontor- og bedriftsflytting. Når en bedrift skal flytte er du avhengig av god planlegging og erfaring. Et flyttebyrå med riktig utstyr sørger for at flyttingen går raskt og effektivt med minimal nedetid i bedriften. Vi er spesialister på å gjøre prosessen sømløs og stressfri. Enten du utvider, oppgraderer eller reduserer, garanterer vårt ekspertteam en jevn overgang. Vi flytte kontor med alle detaljer slik at du kan fokusere på virksomheten din.

Internflytting av kontor

Kanskje det er på tide å vurdere å rekonfigurere kontormiljøet ditt ved å etablere nye "hubs" eller flytte avdelinger til forskjellige lokasjoner. Vi utnytter vår ekspertise for å sikre at dine interne overganger utføres effektivt og trygt for å minimere nedetid under flyttingen til kontoret. Vi har gleden av å hjelpe deg med den strategiske planleggingsprosessen, med sikte på å minimere driftsavbrudd under avdelingens interne flytting.

Flytting av bedrift

Flytting av kontoret

Når man skal bytte kontorlokale fra mindre til større eller større til mindre er det ikke bare å finne ett flyttebyrå for å gjøre jobben. Lillestrøm Flyttebyrå har erfaring med bedriftsflytting og prosessen med relokalisering av kontorer. Med erfaring kommer kunnskap og effektivitet som minsker uønskede utgifter og høy nedetid. Våre flyttemedarbeidere har lang erfaring innen flytting av kontor med prosjektledelse, pakking, flytting og montering av kontormøbler

Vi anbefaler en uforpliktende befaring på kontoret for å kunne se og planlegge flyttingen basert på deres ønsker og behov. Dere får deres egen prosjektleder som sammen planlegger flytting og vil være tilgjengelig for alle spørsmål og input dere måtte ha.
Med ett godt merkesystem og gode tegninger gjøres jobben også lettere under flyttingen.

Som tidligere nevnt er nedetid noe man absolutt ønsker å holde på det minimale. Vi tilbyr derfor flytting av kontorer også i helger og kabler opp etter behov og ønske. Dette gjøres for at de ansatte kan komme mandagsmorgen og sette dataen i dockingstasjonen klar for ny arbeidsuke.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om deres behov

Hva vi gjør for din bedriftsflytting

Hos Lillestrøm Flyttebyrå tilbyr vi omfattende tjenester for å hjelpe deg i din bedrifts flytteplanlegging. Vårt ekspertteam er utstyrt for å håndtere alle aspekter av flyttingen din, og sikrer en sømløs overgang. Sikkert! Her er noen viktige punkter som vi vil huske på som et flyttebyrå kontor:

Prosjektplanlegging:

Våre erfarne fagfolk vil jobbe tett med deg for å utvikle en detaljert flytteplan tilpasset dine behov. Vi vil vurdere dine mål, omfang, budsjett, tidslinje og unike krav.

Romplanlegging og design:

Teamet vårt vil vurdere det nye kontorlokalet ditt og samarbeide med deg for å lage en effektiv layout som maksimerer produktiviteten og gjenspeiler bedriftens kultur. Fra arbeidsstasjoner til samarbeidsområder, vi designer en plass som dekker dine behov.

Flytte kontor med merking og pakking:

Vi forstår viktigheten av organisert pakking for å sikre en jevn utpakkingsprosess på det nye stedet. Ekspertene våre vil merke og pakke varene dine systematisk, og sikre at de er sikkert beskyttet under transport.

IT-infrastruktur og tilkobling:

Vårt spesialiserte team vil håndtere den intrikate oppgaven med å flytte IT-infrastrukturen din. Vi vil nøye demontere, transportere og installere IT-utstyr på nytt. Vi sørger for at tilkoblingen din blir sømløst gjenopprettet på den nye plasseringen.

bedriftsflytting, flytte kontor, flytting, flytte bedrift, flyttebyrå kontor,
flytte kontor informasjon

Flytte bedrift tunge gjenstander:

Å flytte tunge gjenstander kan være utfordrende og risikabelt. Overlat det til våre dyktige fagfolk med ekspertise og utstyr til å håndtere tunge gjenstander med største forsiktighet. Vi sørger for sikker transport og plassering av tunge møbler, utstyr og maskiner.

Testing og beredskap:

Vi tester grundig all infrastruktur på det nye stedet etter flytte kontor. Dette inkluderer tilkobling, utstyrsfunksjonalitet og eventuelle tekniske installasjoner. Vi utvikler også beredskapsplaner for å løse eventuelle uforutsette utfordringer eller problemer under flyttingen.

Gamle gjenstander eller avfallsgjenstander:

Under flyttingen kan det hende at gjenstander ikke lenger er nødvendig eller anses som avfall. Ønsker du å donere gamle kontormøbler til Fretex? Bør noen møbler kastes og noen gamle dokumenter makuleres? Med våre løsninger får du akkurat det du ønsker og trenger. Sikkerhetsmakulering gjøres med dokumentasjon, slik at du vet hva som har skjedd med dokumentene.

Hos Lillestrøm Flyttebyrå er vi stolte av å tilby pålitelige og effektive tjenester for bedriftsflytting. Vårt team av fagfolk er dedikert til å sikre en stressfri og vellykket flytting for virksomheten din. La oss ta oss av logistikken mens du fokuserer på det som betyr mest for din bedrifts fortsatte suksess.

ofte stilte spørsmål

Er det stressende å flytte kontor?

Ja, flytting av kontor kan være stressende på grunn av logistiske utfordringer, forstyrrelser i forretningsdriften og behovet for nøye planlegging. Men med riktig forberedelse og profesjonell assistanse kan stresset minimeres for en jevnere overgang.

Hvordan kan vi minimere forstyrrelser under flyttingen av kontoret?

For å minimere forstyrrelser under en flytting av kontoret, vurder følgende: lag en detaljert flytteplan, kommuniser med ansatte og interessenter, planlegg flyttingen i rushtiden, ansett profesjonelle flyttere, merk og organiser gjenstander, sikkerhetskopier og sikrer digitale data, og sett opp viktige tjenester på det nye kontoret på forhånd.

Hva er vanlige utfordringer under en kontorflytting?

Vanlige utfordringer under en kontorflytting: logistikkkoordinering, minimalisering av forstyrrelser, håndtering av sensitive varer, ansattes produktivitet, oppdatering av informasjon, potensielle skader og uforutsette problemer.

Bør vi leie inn profesjonell hjelp til kontorflyttingen?

Ja, det anbefales å ansette fagfolk for en kontorflytting. De har ekspertisen, utstyret og erfaringen til å håndtere logistikk, sikre sikkerhet og minimere nedetid, noe som gjør prosessen jevnere og mer effektiv.

Hva er gjennomsnittskostnaden for en kontorflytting?

Gjennomsnittskostnaden for en kontorflytting i Norge varierer. Faktorer som kontorstørrelse, avstand, utstyr og tjenester som trengs påvirker kostnadene. Generelt varierer det fra flere tusen til titusenvis av kroner. Innhent tilbud for et mer nøyaktig estimat basert på dine spesifikke krav.