Ser du etter kontorflytting?

Utforsk vår førsteklasses kontorflytting stjeneste! Hos Flyttebyra Lillestrøm er vi spesialister på å levere en smidig og skreddersydd kontorflytteopplevelse som passer dine individuelle behov. Med vårt engasjerte team blir overgangen til kontoret ditt en spennende mulighet for utvidelse, uten de typiske stressfaktorene.

Kontakt

★ 4,9/5 vurdering fra 584 kunder

✔ 735 vellykkede kontorer flyttet

Kontorflytting

Velkommen til Lillestrøm Flyttebyrå (lillestromflytt.no), din betrodde partner for nærings- og kontorflytting. Når et kontor skal flytte er du avhengig av god planlegging og erfaring. Et flyttebyrå med riktig utstyr sørger for at flyttingen går raskt og effektivt med minimal nedetid på kontoret. Vi er spesialister på å gjøre prosessen sømløs og stressfri. Enten du utvider, oppgraderer eller nedbemanner, garanterer vårt ekspertteam en jevn overgang. Vi flytter kontor med alle detaljer slik at du kan fokusere på din virksomhet.

Hva vi flytter under kontorflytting:


Elektroniske Enheter

Vi tar oss av å flytte alle dingsene dine, som datamaskiner og kameraer, under kontorflyttingen. Teamet vårt er opplært til å håndtere dem på en sikker måte, slik at du kan komme tilbake på jobb i den nye plassen din uten problemer.

Håndtering av IT-utstyr

Stol på at vi forsiktig flytter IT-utstyret ditt – servere, datamaskiner og nettverksutstyr. Vårt ekspertteam sikrer en jevn overgang, og håndterer frakobling, pakking og gjentilkobling effektivt. Minimer nedetid og kom raskt tilbake til virksomheten på det nye kontoret ditt.

Møbler

Vi håndterer alt – demonterer stoler og bord, transporterer dem trygt og setter dem sammen på ditt nye kontor. Vår strømlinjeformede prosess sikrer et raskt og problemfritt oppsett, slik at du kan konsentrere deg om arbeidet ditt under flyttingen.

Ønsket tilleggstjenester

Internflytting av kontor

Kanskje det er på tide å vurdere å rekonfigurere kontormiljøet ditt ved å etablere nye "hubs" eller flytte avdelinger til forskjellige lokasjoner. Vi utnytter vår ekspertise for å sikre at dine interne overganger utføres effektivt og trygt for å minimere nedetid under flyttingen til kontoret. Vi har gleden av å hjelpe deg med den strategiske planleggingsprosessen, med sikte på å minimere driftsavbrudd under avdelingens interne flytting.

Flytting av bedrift

Flytting av kontoret

Når man skal bytte kontorlokale fra mindre til større eller større til mindre er det ikke bare å finne ett flyttebyrå for å gjøre jobben. Lillestrøm Flyttebyrå har erfaring med bedriftsflytting og prosessen med relokalisering av kontorer. Med erfaring kommer kunnskap og effektivitet som minsker uønskede utgifter og høy nedetid. Våre flyttemedarbeidere har lang erfaring innen flytting av kontor med prosjektledelse, pakking, flytting og montering av kontormøbler

Vi anbefaler en uforpliktende befaring på kontoret for å kunne se og planlegge flyttingen basert på deres ønsker og behov. Dere får deres egen prosjektleder som sammen planlegger flytting og vil være tilgjengelig for alle spørsmål og input dere måtte ha.
Med ett godt merkesystem og gode tegninger gjøres jobben også lettere under flyttingen.

Som tidligere nevnt er nedetid noe man absolutt ønsker å holde på det minimale. Vi tilbyr derfor flytting av kontorer også i helger og kabler opp etter behov og ønske. Dette gjøres for at de ansatte kan komme mandagsmorgen og sette dataen i dockingstasjonen klar for ny arbeidsuke.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om deres behov

Vårt Forrige Arbeid:


Hva vi gjør for din bedriftsflytting

Hos Lillestrøm Flyttebyrå tilbyr vi omfattende tjenester for å hjelpe deg i din bedrifts flytteplanlegging. Vårt ekspertteam er utstyrt for å håndtere alle aspekter av flyttingen din, og sikrer en sømløs overgang. Sikkert! Her er noen viktige punkter som vi vil huske på som et flyttebyrå kontor:

Prosjektplanlegging:

Våre erfarne fagfolk vil jobbe tett med deg for å utvikle en detaljert flytteplan tilpasset dine behov. Vi vil vurdere dine mål, omfang, budsjett, tidslinje og unike krav.

Romplanlegging og design:

Teamet vårt vil vurdere det nye kontorlokalet ditt og samarbeide med deg for å lage en effektiv layout som maksimerer produktiviteten og gjenspeiler bedriftens kultur. Fra arbeidsstasjoner til samarbeidsområder, vi designer en plass som dekker dine behov.

Flytte kontor med merking og pakking:

Vi forstår viktigheten av organisert pakking for å sikre en jevn utpakkingsprosess på det nye stedet. Ekspertene våre vil merke og pakke varene dine systematisk, og sikre at de er sikkert beskyttet under transport.

IT-infrastruktur og tilkobling:

Vårt spesialiserte team vil håndtere den intrikate oppgaven med å flytte IT-infrastrukturen din. Vi vil nøye demontere, transportere og installere IT-utstyr på nytt. Vi sørger for at tilkoblingen din blir sømløst gjenopprettet på den nye plasseringen.

Flytte bedrift tunge gjenstander:

i løpet av kontorflytting, å flytte tunge gjenstander kan være utfordrende og risikabelt. Overlat det til våre dyktige fagfolk med ekspertise og utstyr til å håndtere tunge gjenstander med største forsiktighet. Vi sørger for sikker transport og plassering av tunge møbler, utstyr og maskiner.

Testing og beredskap:

Vi tester grundig all infrastruktur på det nye stedet etter flytte kontor. Dette inkluderer tilkobling, utstyrsfunksjonalitet og eventuelle tekniske installasjoner. Vi utvikler også beredskapsplaner for å løse eventuelle uforutsette utfordringer eller problemer under flyttingen.

Gamle gjenstander eller avfallsgjenstander:

Under flyttingen kan det hende at gjenstander ikke lenger er nødvendig eller anses som avfall. Ønsker du å donere gamle kontormøbler til Fretex? Bør noen møbler kastes og noen gamle dokumenter makuleres? Med våre løsninger får du akkurat det du ønsker og trenger. Sikkerhetsmakulering gjøres med dokumentasjon, slik at du vet hva som har skjedd med dokumentene.

Hos Lillestrøm Flyttebyrå er vi stolte av å tilby pålitelige og effektive tjenester for bedriftsflytting. Vårt team av fagfolk er dedikert til å sikre en stressfri og vellykket flytting for virksomheten din. La oss ta oss av logistikken mens du fokuserer på det som betyr mest for din bedrifts fortsatte suksess.

Kontakt og lei Flytte Bedrift


➤ ADDRESSE:
Storgata 45 2000 Lillestrøm

✆ TELEFON:
94 11 61 41

✉ EPOST:
post@lillestromflytt.no

ofte stilte spørsmål

Ja, flytting av kontor kan være stressende på grunn av logistiske utfordringer, forstyrrelser i forretningsdriften og behovet for nøye planlegging. Men med riktig forberedelse og profesjonell assistanse kan stresset minimeres for en jevnere overgang.

For å minimere forstyrrelser under en flytting av kontoret, vurder følgende: lag en detaljert flytteplan, kommuniser med ansatte og interessenter, planlegg flyttingen i rushtiden, ansett profesjonelle flyttere, merk og organiser gjenstander, sikkerhetskopier og sikrer digitale data, og sett opp viktige tjenester på det nye kontoret på forhånd.

Vanlige utfordringer under en kontorflytting: logistikkkoordinering, minimalisering av forstyrrelser, håndtering av sensitive varer, ansattes produktivitet, oppdatering av informasjon, potensielle skader og uforutsette problemer.

Ja, det anbefales å ansette fagfolk for en kontorflytting. De har ekspertisen, utstyret og erfaringen til å håndtere logistikk, sikre sikkerhet og minimere nedetid, noe som gjør prosessen jevnere og mer effektiv.

Gjennomsnittskostnaden for en kontorflytting i Norge varierer. Faktorer som kontorstørrelse, avstand, utstyr og tjenester som trengs påvirker kostnadene. Generelt varierer det fra flere tusen til titusenvis av kroner. Innhent tilbud for et mer nøyaktig estimat basert på dine spesifikke krav.

Totalt flytter rundt 850,000 mennesker i Norge i løpet av et år. I 2023 registrerte 877 227 innvandrere seg i Norge. Og i gjennomsnitt beveger nordmenn seg rundt 7 til 8 ganger i løpet av livet. Hvis de har en liten bedrift/startup/fjernbedrift kombinert med hjem, må de også flytte bedrift med seg.

bedriftsflytting, flytte kontor, flytting, flytte bedrift, flyttebyrå kontor,
flytte kontor informasjon

HVA KUNDEN SIER


Vil absolutt anbefale disse gutta!

Flott kommunikasjon før og under arbeidet. Gutta kom til avtalt tid og satte i gang med en gang. Supereffektive og hyggelige folk. Ingen varer skadet og alt i alt en helt fantastisk opplevelse.

~ Per, Oslo

Svært fornøyd.

Meget flinke, effektive og hyggelige folk! De møtte opp som avtalt og fikset fint flyttingen for oss.

~ Ivar, Oslo

Kan anbefales.

De møtte til tiden og ga seg ikke før alt var ferdig. Flinke, hyggelige og forsiktige.

~ Christina, Lillestrøm