Ønsket tilleggstjenester

Flyttebyrå i Lillestrøm

Ditt flyttebyrå i Lillestrøm
Med våre løsninger kan du sette deg ned og slappe av.
Vi tilbyr å pakke ned, bære og levere møbler og esker på riktig plass i ditt nye hjem.
Som totalleverandør av flyttetjenester har vi ett bredt spekter av tjenester for en sikker og profesjonell flytting.


Det å flytte kan være både stressende og vanskelig. La oss i Lillestrøm Flyttebyrå gjøre jobben for deg. Vi hjelper deg gjerne gjennom hele flytteprosessen og skal være der for deg under flyttingen.

Du bestemmer helt selv hva du ønsker hjelp til. Om du ønsker nedpakking av ting i esker eller om du kun ønsker bære-hjelp og transport til ny bolig.
Kanskje har du også noe som du gjerne skulle kastet til gjenvinning. Vi er her for å bistå deg og skreddersyr din flytteopplevelse.

Det er mye man må tenke på og huske igjennom flytteprosessen. Ved hjelp av vårt flyttepersonell kan du lene deg trygt tilbake og vite at med vår kunnskap og erfaring går alt raskt og effektivt.

Kontakt oss idag for en uforpliktende prat

Når må jeg bestille flyttebyrå ?
Vi anbefaler at du er så tidlig ute som mulig. Fredager, den siste uken i måneden og ferier er det større etterspørsel for flyttebyråer og det kan da fylle seg fort opp. Du kan selvfølgelig ta kontakt med oss selv om det er på kort varsel - Vi hjelper deg så langt det lar seg gjøre.

Hvor lang tid tar det å flytte ?
Det å gi en eksakt estimering av timebruk er vanskelig da ingen boliger eller flyttinger er like. Kunder gjør også forskjellig forarbeid når det gjelder nedpakking, demontering av møbler, parkering og organisering. Foreksempel kan trappenivåer, lang avstand for parkering og volum være avgjørende for tidsbruk

Flytter dere i helger og helligdager ?
Ja, vi bistår deg med flytting den dagen det passer deg best. Dette gjelder også for kontorer som i helger og helligdager har mindre personell på kontoret og nedetiden blir minimal.
Merk at det i disse tilfelle tilkommer ett helgetillegg eller helligdagstillegg for flyttingen.

Kan jeg forberede noe ?
Hvis du kun har bestilt flytting må alt av innbo og løsøre være pakket og klart når vi ankommer. Dette sparer du mye tid på. Undersøk også muligheter om parkering nærmere inngangsdøren er mulig.

Tar dere med flytteesker ?
Du kan bestille flytteesker via vår nettbutikk eller avtale at vi tar med dette på pakkedag/flyttedag. Vi vil ved nedpakking ta med alt nødvendig flyttemateriell etter ditt behov. Vi selger flytteesker, garderobeesker, bobleplast, silkepapir og alt du måtte trenge ved flytting.

Hvordan betaler jeg ?
Betaling skjer etter fullført flytting med bankterminal eller Vipps. Ved flytting av bedrifter eller arbeidsgiver betale for flyttingen sender vi faktura med 14 dagers forfall. Ved NAV-garanti må dette fremvises fra din saksbehandler til oss før flyttedag.

Lik oss på Facebook !